Doe mee!

Het platform is er voor jou als wijkbewoner van de Molenwijk of de Dries.

Om onze wijk gezellig, leefbaar en veilig te maken en te houden is uw hulp nodig. Heb je
ideeën over hoe de wijk leuker of mooier kan, laat het ons dan weten. Is er iets waarvan je als buurt last ondervindt of wat jullie stoort, zeg het dan. We kunnen samen met de buurt bekijken of een oplossing mogelijk is. Of misschien wil je zelf wel het wijkplatform komen versterken.

Als iedereen zijn steentje bijdraagt is voor iedereen fijner wonen. Daarom een paar belangrijke aandachtspunten: Zorg ervoor dat de brandgangen schoon zijn. Neem contact op met het wijkplatform voor het vervangen van een kapotte lamp in de brandgangen. Laat honden alleen uit op de uitlaatstroken of ruim zelf de ontlasting van uw hond op. Meld overlast bij de politie. Houd het groen op uw eigen erf – dus geen overhangende struiken en takken. Houd je aan de toegestane snelheid en parkeer je auto op de daarvoor bestemde plaatsen. Plaats papier en plastic alleen aan de straat op de dagen dat dit opgehaald wordt (zie afvalwijzer gemeente).

Klachten over bijvoorbeeld losliggende stoeptegels, kapotte straatverlichting (met vermelding van paalnummer) en zwerfvuil meld u zelf bij de gemeente (026) 32 60 111 – email: gemeente@lingewaard.nl. Meld overlast en vernielingen bij de gemeente 0900 – 8844 of via www.politie.nl

Meer informatie over (bereikbaarheid van) de politie, gemeente en dergelijke staat bij praktische info.